O LEA LE LELEI MA LE LELEI O PANEL PHOTOVOLTAIC SOLAR?

sdf_20230331173524
Tulaga lelei ole gaosiga ole eletise ole la 
1. Malosiaga tutoatasi
Afai e iai sau masini la ma e teu ai le malosi, e mafai ona e fa'aauau le fa'atupuina o le eletise i se fa'alavelave fa'afuase'i.Afai e te nofo i se eria e le maufaatuatuaina le eletise poʻo e faʻamataʻu i taimi uma i le leaga o le tau e pei o afa, o lenei faiga e teu ai le malosi e matua tatau lava.
2. Faasaoina pili o le eletise
Solar photovoltaic panels e mafai ona faʻaoga lelei punaoa o le malosi o le la e gaosia ai le eletise, lea e mafai ona faʻasaoina le tele o pili eletise pe a faʻaaogaina i le fale.
3. Mauaina
O le suauu ma le kesi faanatura e le mafai ona gafatia ona o loʻo tatou faʻaaogaina i le taimi lava e tasi o loʻo tatou faʻaaogaina nei punaoa.Ae o le malosi o le la, i se faatusatusaga, e gafatia ona o le susulu o le la i taimi uma ma faʻamalamalamaina le lalolagi i aso uma.E mafai ona tatou faʻaogaina le malosi o le la e aunoa ma le popole pe o le a tatou faʻaumatia punaoa faanatura o le paneta mo tupulaga o le lumanaʻi.
4. Tau tausiga maualalo
Solar photovoltaic panels e le tele ni mea fa'aeletise lavelave, o lea e seasea pa'u pe mana'omia le tausiga faifaipea ina ia fa'aola lelei.
E 25 tausaga le umi o paneta o le la, ae o le tele o paneta e umi atu nai lo lena, o lea e seasea ona e toe lipea pe sui ai le PV panels.
asdasd_20230331173642
Le lelei o le gaosiga o le malosi o le solar photovoltaic
1. Maualalo le fa'aliliuga lelei
O le iunite pito sili ona taua o le gaosiga o le eletise photovoltaic o le module cell solar.O le fa'aliliuga lelei o le fa'atupuina o le malosi o le photovoltaic e fa'atatau i le fua faatatau lea e liua ai le malosi o le malamalama i le malosi eletise.I le taimi nei, o le malosi o le liua o tioata tioata tioata photovoltaic e 13% i le 17%, ae o le amorphous silicon photovoltaic cell e na o le 5% i le 8%.Talu ai ona e maualalo tele le malosi o le liua o le photoelectric, o le malosi o le eletise o le gaosiga o le eletise e maualalo, ma e faigata ona fausia se faiga faʻavae eletise maualuga.O le mea lea, o le maualalo o le faʻaliliuga lelei o sela sola o se faʻalavelave faʻalavelave faʻateleina le faʻalauiloaina o le gaosiga o le eletise photovoltaic.
2. Galuega fa'afuase'i
I luga o le fogaeleele, e mafai ona gaosia le eletise photovoltaic i le ao ae le mafai ona gaosia le eletise i le po.Se'i vagana ua leai se eseesega i le va o le ao ma le po i le vanimonimo, e mafai e sela o le la ona gaosia pea le eletise, lea e le o gatasi ma manaoga o tagata.
3. E matua a'afia lava ile tau ma le si'osi'omaga
O le malosi o le gaosiga o le eletise o le la e sau sa'o mai le la, ma o le susulu o le la i luga o le fogaeleele e matua afaina lava i le tau.Suiga umi i aso timuga ma le kiona, aso puaoa, aso puao ma e oo lava i ao o le a matua afaina ai le tulaga o le gaosiga o le eletise.
asdasdasd_20230331173657

Taimi meli: Mati-31-2023