SOLAR PHOTOVOLTAIC E TELE TELE FA'ATA'IGA, O LE TULAGA LELEI E FESOASOANI AI LE KAPONI NEUTRALITY!

Sei o tatou faʻalauiloaina faʻaaliga faʻaoga eseese o photovoltaics, le lumanaʻi zero-carbon city, e mafai ona e vaʻaia nei tekinolosi photovoltaic i soʻo se mea, ma e faʻaaogaina foi i fale.

1. Fausiaina o le pa puipui i fafo photovoltaic
O le tu'ufa'atasia o modules BIPV i fale e mafai ona faia i le tele o auala eseese ma i'u ai i ni fofo eseese.
O le facade o le fale e maua ai e tagata asiasi se vaaiga muamua o le fale.O se auala e masani ona faʻaaogaina e tusiata ma tagata mamanu e faʻaalia ai le manatu o le fale ma manaʻoga o le kalani e ala i le gagana o foliga ma lanu.E mafai ona maua se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻapitoa, ma faʻapipiʻiina le teutusi fale ma photovoltaics, faʻatasi ai ma le tele o le eria ma le maualuga o le gaosiga o le eletise, o se taʻiala taua mo le gaosiga o le gaosiga i le lumanaʻi.
asdasd_20230331175711
2. Fa'atasiga fa'ato'aga o le taualuga
BIPV modules e mafai ona avea ma vaega o le teutusi fale, e pei o taualuga, facades ma mata tioata.
I luga o fale o le photovoltaic, o le siʻosiʻomaga e tuʻufaʻatasia ma le nofoia ma le lelei, e mafua ai le faʻaleleia o fale e popole i tagata o loʻo nonofo ai.
asdasd_20230331175722
3. Fa'apaoloa o le taualuga
BIPV solution skylights o le a fa'atagaina oe e maua ni fa'aaliga fa'apitoa i so'o se fale, va'aiga mata'utia ma le si'osi'omaga.
O le faʻaogaina o le BIPV system i le lagi e maua ai se lagona tulaga ese ma matagofie.
I le avea ai o se taualuga translucent, latou te tuʻuina atu le vevela, la, anti-glare ma le puipuiga o le tau, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o le malamalama masani.
sdfsd_20230331175736

4. Potu puipui
Photovoltaic balconies e faʻatagaina le tele o luga o se fale mautotogi poʻo se fale e faʻaalia i le susulu o le la, ma o se auala foi e faʻaleleia ai foliga vaaia.
E masani ona faʻaalia i le tulaga faʻapitoa, e avea ma elemene faʻataʻitaʻiga tatou te taumafai e faʻamamafa nai lo le nanaina o sela e maua ai le malosi.

asdasd_20230331175746
5. Greenhouses (e mafai fo'i e potu la ona fai tutusa)
O le greenhouse ose avanoa e fa'apipi'i ai le vevela, susū ma isi mea fa'alesiosiomaga e fa'atumauina pea ina ia faafaigofie ai le tuputupu a'e o fua.O lo'o i ai i taimi uma i avanoa avanoa latou te maua ai le tele o fa'avevela o le la.
O le fausaga uʻamea o le BIPV solution solar greenhouse e maua e ala i le toe faia o le faʻavae faavae o lona fuafuaga ma faʻailoga faʻailoga ua mamanuina faʻapitoa ina ia faʻapipiʻi atoatoa le faʻapipiʻiina o le photovoltaic system i le atoaga.O lona fausaga tioata ma uʻamea e lelei mo le tuʻufaʻatasia o paneta sola ma, mai se vaaiga faʻalelei, e leai se aʻafiaga i le siosiomaga o loʻo siomia ai.
asdasdas_20230331175757
6. Fale paka
Ua fausia e le BIPV Solutions se mamanu mo se paka ta'avale photovoltaic e fa'aoga lelei ai lona puipuiga mai elemene o le va'ai, a'o lona fa'aoga e gaosia ai le eletise.
O le gaosiga o le eletise e tele faʻaoga, e pei o le molia o taavale eletise, faʻaaogaina e le tagata lava ia, ma faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le eletise o le fesoʻotaʻiga.
asdasdasd_20230331175809
7. Pa pisa i autafa o le alatele
O le tu'ufa'atasia o masini photovoltaic i totonu o pa pupuni i luga o alatele ma nofoaafi o se mea manaia i le tu'ufa'atasia o fale.
I aso nei, o pa puipui leo photovoltaic (PVNBs) i luga o alatele ma nofoaafi ua avea ai le grid-connected photovoltaics o se tasi o talosaga sili ona taugofie, faatasi ai ma le faʻaopoopoga o faʻamanuiaga o laʻau tetele ma e aunoa ma le manaʻomia o le faʻaaogaina o eleele.E pei o le tulaga o le fale, e leai se fanua na faʻaumatia ma faʻapipiʻi le fausaga lagolago.
asdasd_20230331175827
8. Fa'ata'ita'i ata
Photovoltaic trellises o se isi mea i mea fau fale masani e fai ai ata.
O se tasi o fa'amanuiaga sili o vaifofo BIPV tioata BIPV o le, fa'aopoopo i le mama ma le malosi e maua mai i le susulu o le la, latou te fa'amamaina fo'i le UV ma le IR radiation e afaina ai le soifua maloloina.
asdasdasd_20230331175837

9. Fa'aola ata
BIPV photovoltaic panels o le fofo sili lea mo le fausiaina o taliga, aua o loʻo fausia ai le tele o tioata faʻapitoa faʻapitoa ma mea e gaosia ai le eletise e mafai ona faʻaogaina i le fausiaina fou ma le toe faʻaleleia.
O nei ituaiga o fofo e lelei mo le tuʻufaʻatasia o mamanu ma galuega, faʻapea ona tuʻufaʻatasia mamanu ma faʻapipiʻi eletise.Fa'afetai i nei paneli, ua suia ai taliga e fai ma vaega taua o le fa'aogaina o le eletise o le fale.

asdasdasd_20230331175846

Taimi meli: Mati-31-2023