E fia le malosi o le 200w solar panel e gaosia i le aso

E fia kilowatts o le eletise a200w solar panelgaosia i le aso?

E tusa ai ma le susulu o le la 6 itula i le aso, 200W*6h=1200Wh=1.2KWh, ie 1.2 tikeri o le eletise.
1. O le malosi o le gaosiga o le malosi o le la e fesuisuiaʻi e faʻatatau i le maualuga o le faʻamalamalamaina, ma e sili ona lelei i le tulaga o le faʻamalamalamaina i luga ole laiga, ma tutusa.lapo'a la'ese'ese fa'aola i lalo o fa'amalama eseese.

2. O le mana o le eletise e mafai ona vaevaeina i: faʻamauina le mana, maualuga maualuga, mana maualuga.Fa'atonuga mana: ambient vevela i le va o le -5 ~ 50 tikeri, voltage fa'aofi i le va o le 180V ^ 264V, o le sapalai eletise e mafai ona umi se taimi e fa'amautu ai le mana gaosiga, o lona uiga, i le taimi nei o le mautu o le mana o le 200w.

3. O le fa'aliliuina lelei o le la'au la'au o le a a'afia ai fo'i le fa'atupuina o le mana o le la, e masani lava o le ituaiga tulafono fa'atonutonu, monocrystalline silicon.paneta o lae maualuga atu nai lo polycrystalline silicon power generation.

E fia le malosi o le 200w solar panel e gaosia i le aso

Photovoltaic power generation o loʻo i ai le tele o faʻaoga, pe a mafai ona faʻaogaina le la i le gaosiga o le eletise, o se malosiaga faʻafouina, i aso nei e masani ona faʻaaogaina e avea o se gaosiga o le eletise poʻo le tuʻuina atu o le malosi mo faʻamafanafana vai.
O le malosi o le la o se tasi lea o punaʻoa sili ona mama, e le faʻaleagaina ai le siosiomaga, ma o lona aofaʻi atoa o le puna sili lea o le malosi e mafai ona atiaʻe i le lalolagi i aso nei.


Taimi meli: Aukuso-16-2023